BF:vietnam
Europees:


Untitled DocumentREGELS VOOR ALLE MEMBERS

- Alle leden zijn verplicht contributie te betalen voor de gameserver en teamspeak server tenzij anders is overeengekomen.

- Volg de tactics die bekend worden gemaakt voor een match.

- Voor het maken van de tactics wordt een screenshot genomen van de inschrijvingen.
Dit is dus meestal de dag van de war, of een dag van te voren. Deze opstelling telt, dus wie er dan ingeschreven staan speelt dan.
Schrijf je ook niet een paar uur van te voren uit (als het echt dringend is...meldt het even)...of in... want als we genoeg man hebben, heeft dat weinig zin.

GEDRAG

- Iedereen moet luisteren naar de Leaders.
Alleen als het echt te ver gaat zullen deze ingrijpen. In principe zal alles goed gaan, als iedereen elkaar respecteerd.

- We zijn altijd vriendelijk tegen elkaar en anderen; Tijdens het spelen, maar ook op ons irc kanaal en het forum.
Dus vloeken, onterecht de tegenpartij beschuldigen van valsspelen en dergelijke zijn dus niet toegestaan. Als je denkt dat
de tegenpartij vals speelt, meldt dit aan een van de leaders, deze zullen bekijken of er wat aan gedaan moet worden. Ga niet
zelf de tegenpartij daarvan beschuldigen, dit kan tot vervelende situaties leiden.

- Je bent een vertegenwoordiging van onze clan, gedraag je dus ook op public servers netjes!


OVERIGE OPMERKINGEN

De clan organiseert regelmatig uitjes. En we houden ook LANs of gaan er heen. Het is natuurlijk leuk om met zo veel mogelijk members dit te doen.

Dit waren zo'n beetje de regels. Je moet nu niet gaan denken dat we zo streng zijn, maar om het geen zooitje te laten worden,
moeten er toch regels zijn.
De regels kunnen op elk moment door de clan leaders worden aangepast.